Pravila nagradnog natječaja - oslikani kišobran

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

Članak 1.
ORGANIZATOR

Kreativni natječaj priređuje i organizira: Ilustratorica obrt, Vukovarska 4, Pula OIB:09453758234 zastupan po vlasnici Marini Babić (dalje u tekstu: Ilustratorica).

Članak 2.
TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Kreativni natječaj provodi se u svrhu promocije ručno oslikanih kišobrana koje oslikava Ilustratorica. Kreativni natječaj će početi 06.11.2023. i traje do 20.11.2023., a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske. Sponzor nagrade je Ilustraotica.

Članak 3.
PODRUČJE PROMOCIJE

Promotivni materijali će biti dostupni na Facebook i Instagram profilu Ilustratorica.

Članak 4.
NAGRADA KOJU UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Nagradni natječaj ima 1 nagradu, a dodjeljuju se po završetku trajanja kreativnog natječaja. Nagradni natječaj biti će aktivan na Facebooku i Instagramu, a izabrati ćemo jednu osobu kao dobitnika.

Nagrada je ručno oslikani kišobran u motivu kao na slici, djevojka s dugom kosom, ali u bojama i natpisom po želji dobitnika. Nagrada se ne može zamijeniti za novac ili drugu uslugu.

Članak 5.
PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koje su registrirane na društvenoj mreži Instagram (www.instagram.com) i Facebook (www.facebook.com).

Članak 6.
KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za pravo sudjelovanja u natječaju potrebno je otići na Instagram profil i/ili Facebook profil Ilustratorice i napraviti sljedeće:

– ovisno da li sudjelujete na Facebooku ili Instagramu, zapratiti Facebook profil Ilustratorica i/ili Instagram profil Ilustratorica.hr, i:

  • Za Facebook: javno podijeliti objavu, lajkati post o nagradnom natječaju, i označiti u komentar 3 osobe
  • Za Instagram: javno podijeliti post u storiju, lajkati post o nagradnoj igri, označiti u komentar 3 osobe

U obzir će doći svi sudionici do 20.11.2023. u 12:00 h.

Članak 7.
ODABIR DOBITNIKA

Dobitnika će izabrati komisija od 4 osobe.

Članak 8.
KAKO PREUZETI NAGRADU

Dobitnik nagrade bit će obaviješten na službenim Instagram i Facebook stranicama te će daljnja komunikacija biti nastavljena elektronskom poštom, inboxom ili telefonskim kontaktom. U inbox će mu biti dostavljena potvrda o nagradi najkasnije tjedan dana nakon završetka natječaja.

Članak 9.
SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici koji sudjeluju u kreativnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Ilustratorice. Sudjelovanjem u kreativnom natječaju, sudionici prihvaćaju i potvrđuju da su upoznati s pravima i obvezama iz ovih Pravila.

Članak 10.
OBJAVA DOBITNIKA

Ime dobitnika nagrade bit će objavljeno 21.11.2023. na službenoj Instagram stranici i Facebook stranici Ilustratorice.

Članak 11.
MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOJ IGRI

Maloljetnici nemaju pravo sudjelovati u kreativnom natječaju u skladu sa zakonom.

Članak 12.
POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze ni naknade direktno povezane s nagradom.

Članak 13.
POGREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave za sudjelovanje u kreativnom natječaju nevažeće su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu, smatra se da sudionik nije poštivao Pravila kreativnog natječaja, Ilustratorica ima pravo u bilo kojem trenutku zabraniti sudjelovanje u nagradnom natječaju tom sudioniku.

Članak 14.
U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Ilustratorice i sudionika kreativnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 15.
MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Kreativni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Ilustratorica nije odgovorna, odnosno koje nije mogla spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu kreativnog natječaja biti obaviješteni putem službene Instagram stranice i Facebook stranice Ilustratorice.

Članak 16.
IZMJENE PRAVILA NATJEČAJA

Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

Članak 17.
NAPOMENA

Ovaj Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan s Instagramom i Facebookom, Instagram ga ne promiče niti sponzorira. Svoje podatke koje dajete isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ovog natječaja, dajete Ilustratorici, a ne Instagramu, odnosno META poslovanju.

Pula, 06.11.2023. 

Organizator: Ilustratorica obrt

Natrag na blog

Ostavite komentar

Napominjemo da komentari moraju biti odobreni prije objave.